Det här inlägget är ett litet experiment.

Posted in Okategoriserade | Leave a comment

En produktiv dag

Skulle egentligen vara ledig idag. Men plikten kallade. Började dagen med att ta mig ut till Beckholmen för ett möte med International Pictures om hur Vattenfalls framtida filmproduktion borde gå till. Blir det som vi vill så kommer det bli grymt att vara med på resan.

Därefter SocialMediaLunch på grill. Mycket snack om facebook och en del nätverkande. Givande och trevligt. Nästa lunch kommer det snackas personlig integritet på nätet. Kan bli intressant det med tycker jag.

Mellan beckholmen och drottninggatan hann jag med att checka in på HM hamngatan med foursquare, 20 procent rabatt, jo ja tackar. Kul och modigt av HM att köra en foursquarekampanj, men varför pushar dom inte för den i butikerna? Online måste synas offline också!

Kom hem precis, tvättar lite. Tänkte labba lite med ett filmklipp och se om jag får det som jag vill ha det. Anknyter till första punkten, Vattenfalls framtida filmproduktion.

Får se om jag orkar sticka iväg till kemtvätten om ett tag och hämta lite skjortor.

Posted in allmänt | Leave a comment

Cykeltillverkaren som använder Facebook places i sin reklam

Facebook places har inte riktigt kommit till Sverige än, men vi har Gowalla, Foursquare med fler lokaliseringstjänster som använder sig av mobilens inbyggda gps.

Här nedan är kampanj från cykeltillverkaren Onitsuka Tiger som rullar i Australien och är kopplad till Facebook places

När kommer vi börja se såna här tjänster i Sverige är ju frågan. Den som väntar får se.

Posted in Social media | Tagged , , | Leave a comment

Varför finnas på twitter när inte kunderna finns där?

Laura Fitton, en av författarna till twitter for dummies listar i det här 4 minutersklippet 5 skäl till att finnas på twitter även om inte kunderna finns där.

I korthet kan man sammanfatta det med

1. Sökmotoroptimering
2. Research
3. Användargenererad motor
4. Word of mouth
5. Pr

Nu titta på klippet så får du reda på mer.

Posted in Social media | Tagged , , | Leave a comment

Bra dag

Känns som en riktigt bra dag, hjälpte Anna med teachers across borders hemsida till lunch, och därefter blev det kaffe och glass hemma hos Mia, nu är amstra.com så gott som klar. Hon sticker ner till Frankrike på Gartner Conference på söndag så skönt att sidan är färdig.

Hade inte gått så bra med amstra om jag inte kunnat utnyttja Joels tekniska kunskaper. Han är en klippa!

Posted in allmänt | Leave a comment

Bilden

Den härliga vinterbilden ovan. Kan du gissa vart den är tagen? Känner du igen dig, eller vet du, så är det fet cred till dig..

Posted in allmänt | Leave a comment

Inte en blogg i första hand

Den här sidan är inte en blogg i första hand. Det kan vara bra att veta. Men jag har, liksom många andra, ett behov av att skriva av mig. Om du väljer att läsa eller inte är egentligen egalt. Men eftersom jag skriver är det kul om någon läser också.

Posted in allmänt | Leave a comment