En produktiv dag

Skulle egentligen vara ledig idag. Men plikten kallade. Började dagen med att ta mig ut till Beckholmen för ett möte med International Pictures om hur Vattenfalls framtida filmproduktion borde gå till. Blir det som vi vill så kommer det bli grymt att vara med på resan.

Därefter SocialMediaLunch på grill. Mycket snack om facebook och en del nätverkande. Givande och trevligt. Nästa lunch kommer det snackas personlig integritet på nätet. Kan bli intressant det med tycker jag.

Mellan beckholmen och drottninggatan hann jag med att checka in på HM hamngatan med foursquare, 20 procent rabatt, jo ja tackar. Kul och modigt av HM att köra en foursquarekampanj, men varför pushar dom inte för den i butikerna? Online måste synas offline också!

Kom hem precis, tvättar lite. Tänkte labba lite med ett filmklipp och se om jag får det som jag vill ha det. Anknyter till första punkten, Vattenfalls framtida filmproduktion.

Får se om jag orkar sticka iväg till kemtvätten om ett tag och hämta lite skjortor.

This entry was posted in allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>